LAURA COSOI se MARITA! Cati invitati vor veni, unde va fi si ce dorinte are mireasa!

Frumoasa Laura Cosoi se pregateste de cel mai important eveniment din viața sa: nunta. Pentru acest eveniment, frumoasa blonda a pregatit totul in detaliu si le-a povestit cititorilor blogului ei ce asteptari are.

Actrita si Cosmin Curticapean se iubesc de doi ani si au decis sa faca pasul cel mare. “In curand va fi nunta! Un singur eveniment, dar doua petreceri. Una la Iasi, acasa la mine, cealalta la Tg. Mures, acasa la Cosmin. In mod normal am vrut sa facem o nunta foarte mica, de maxim 60-70 de persoane, undeva intr-un loc frumos. Ne-am dat seama insa ca sunt multi cei care ar vrea sa ne fie alaturi, sa se bucure impreuna cu noi”, a dezvaluit Laura pe blog.

Aceasta a continuat: “Varianta in care as fi facut o nunta mare, de vreo 600 de persoane, era departe de ceea ce mi-as fi dorit. Eu, ca mireasa, imi doresc sa ma intalnesc cu toti cei invitati, sa apucam sa povestim, sa dansam nu doar sa ciocnim un pahar la intrare. Cum suntem amandoi din directii diferite ale tarii, ar fi fost chiar complicat sa ii mobilizam pe toti cei 600 de oameni si sa-i invitam la Bucuresti. Acestea fiind datele problemei, am hotarat impreuna cu Cosmin sa facem o singura nunta, dar doua petreceri”.

CITESTE SI: BIANCA DRAGUSANU, din nou in bratele lui VICTOR SLAV! Dovada este AICI

Laura Cosoi este nerabdatoare la gandul ca va fi mireasa: “Primul moment important va fi la Iasi, cununia religioasa si apoi vom face o petrecere mica cu familiile si prietenii din copilarie in gradina Conacului Polizu, de care ne-am indragostit pur si simplu, iar apoi mergem toti spre Tg Mures. Aici se va tine a doua petrecere, mult mai mare, in aer liber, intr-un loc absolut deosebit construit si amenajat special pentru evenimentul nostru! Imi dau seama ca in cele 3 luni de cand ne-am hotarat sa ne casatorim am reusit sa organizam doua petreceri si cu siguranta, daca acum sunt relaxata, in momentele alea voi fi complesita de emotii”.

CITESTE SI: BONELE SUNT DE VINA! 3 barbati care si-au DISTRUS casniciile din cauza lor

Fosta iubita a lui Smiley a incheiat: “Mi se pare atat de frumos tot ce traiesc! Ma trezesc dimineata cu zambetul pe buze si parca nu imi vine sa cred ca sunt atat de norocoasa sa ii am pe parinti aproape, pe bunici, prietenii si pe toti cei care se bucura pentru noi! In curand se va auzi din multime Sa se pupe mirii”!!! A mai ramas fix o saptamana’’.

Sursa libertatea