Laura Cosoi si-a gasit sosia. E o actrita celebra din SUA. FOTO

Laura Cosoi are o “sora geamana” tocmai peste Ocean. Vedeta din Romania seamana izbitor cu starul de la Hollywood, Margot Robbie. Frumoasa romanca a gasit asemanarea, chestionandu-si fanii de pe Facebook in legatura cu acest subiect.

Ambele sunt blonde, au cam aceeasi mimica si au cucerit micile si marile ecrane din tarile in care s-au nascut. Laura Cosoi si Margot Robbie, celebra actrita de la Hollywood care a aparut in “Pan Am” si “My last day cu Marilyn” si care face un rol de senzatie in “The Wolf of Wall Street”, seamana foarte bine, lucru sesizat chiar de vedeta din Romania.

Laura Cosoi a publicat o imagine pe Facebook, in care isi intreaba fanii daca si ei vad asemanarea dintre ea si Margot, iar raspunsurile nu s-au lasat prea mult asteptate: “Semanati foarte mult”, “Prima data cand am vazut-o pe actrita m-am gandit la tine”, “Foarte tare, chiar ma uitam duminica la Golden Globs Awards si ma intrebam: ”ce face Laura Cosoi in America?'”, “Semanati foarte bine”, i-au transmis admiratorii.