Laura Cosoi și soțul ei vor deveni părinți! Cei doi știu deja ce le va aduce barza

Laura Cosoi și soțul ei Cosmin Curticăpean au confirmat zvonurile: așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Cei doi se află în vacanță în Dubai.

Cei doi s-au căsătorit religios pe 8 august 2015 iar anul acesta vor avea un copil. „Așteptăm o fetiță în viața noastră! Aceștia suntem noi, viitorii părinți, binecuvântați, emoționați și foarte fericiți! Am ales să vă împărtășim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi”, a scris Laura Cosoi pe blogul său. Apropiaţii cuplului au spus că, din superstiţie, actriţa nu prea vrea să vorbească despre bebeluşul din pântece.

Citește și: DE CE S-AU DESPĂRȚIT LAURA COSOI ȘI SMILEY! DUPĂ MULȚI ANI, BUNICA ARTISTEI SPUNE ADEVĂRUL

“Laura este superstiţioasă şi vrea să anunţe oficial doar atunci când va şti că e totul sută la sută bine. Poate vrea să anunţe vestea pe blogul ei, chiar de aniversare. Nu vrea să se pripească cu veştile”, a declarat o prietenă apropiată pentru click.ro. Iar marea veste a venit astăzi, 2 ianuarie!

La începutul anului trecut, Laura Cosoi mărturisea în emisiunea „Dincolo de aparențe” că marea ei dorință pentru anul 2017 este să devină mamă. Visul i s-a îndeplinit spre final, Laura mărturisind că este însărcinată în 12 săptămâni. Anunțul a fost făcut pe blogul personal.

Sursa foto: libertatea.ro