LAURA GEORGESCU, LIMBAJ JOSNIC: JIGODIA de Severin. BOU’ de Ghita

LAURA GEORGESCU, presedintele CNA, a fost surprinsa intr-o serie de inregistrari compromitatoare in care aducea ofense presedintelui Comisiei pentru Cultura din Senat, Georgica Severin, dar si lui Sebastian Ghita, social-democratul patron la Romania Tv.

“M-a fortat jigodia de Georgica Severin sa le dau lor cuvantul. Eu innebunesc ca tu ma pui, pe boul de Ghita si pe Romania TV sa-i acopar si tu nu profiti de…asa. Intelegi ce-ti explic? Crezi ca merge ceva legal in Romania? Vin si te santajez… Cum crezi ca merge-n Romania? Merge ceva legal? Sa ma duc si sa zic: nu va suparati, uitati am si eu o lege. Pot sa, la umbra ei, sa-mi fac treaba? Nu. E, du-te dracu’ atuncea! Vin si te santajez, ce vrei sa fac?”, spune Laura Georgescu, conform inregistrarii data publicitatii de Realitatea Tv.

Citeste si: Noi inregistrari cu LAURA GEORGESCU. Limbaj SOCANT in fata unor elevi de clasa a III-A

Intr-o alta inregistrare, LAURA GEORGESCU vorbeste despre o posibila sponsorizare, sub forma unor laptopuri, pentru institutia pe care o conduce.

“Laptopuri nu ne sponsorizati si pe noi? Nu ne faceti si noua o donatie? 5 bucati! Ala e un jaf, frate, sa mor eu, e la pret de piata! Nu stiu, 1-7, 1700, cat dracu e? Nu am inteles. Lasati, lasati, faceti-va ca stiti ce vreau! Te pup, pa, pa! Sa dea niste laptopuri. Nu, nu, nu ti le mai…laptopuri, asculta-ma putin ca o rezolv altfel. (O sun pe Gubernat sa vad).

Citeste si: LAURA GEORGESCU terorizeaza copii: Daca asta era mama mea, fugeam de acasa

Ca n-as baga, frate bani in laptopuri. Sunt tampita, ma, sa iau laptopuri de bani pentru institutie, ma, cand putem sa le luam altfel, ma, am atatia oameni care-mi sunt datori, nu pricepi ce-ti explic? E pacat de Dumnezeu, ma! Nu suport sa iau bani din institutie sa rezolv problemele. Mi se pare de un cacat. (Gubernat) asta e prietena cu unu’, intelegi, si m-a tot intrebat daca vreau… Sa nu iau 5 laptopuri pe moca? Da-i dracului, ce-o sa spuna? C-am primit spaga, da-i in….”