LAURA GEORGESCU terorizeaza copii: Daca asta era mama mea, fugeam de acasa

LAURA GEORGESCU, presedintele CNA, a fost inregistrata in timp ce le vorbea pe un TON DUR unor elevi de doar 9-10 ani. Inregistrarile au fost efectuate in timpul Campaniei CNA din aprilie 2013 sub titlul “Violenta in scoli iese de pe TV”, organizata in cadrul programului “Scoala Altfel”.

GEORGESCU  a fost prezenta la o intalnire cu elevii organizata la Liceul Ion Heliade Radulescu din Bucuresti, iar modul in care s-a comportat cu copiii i-a socat inclusiv pe parinti, care au adresat o scrisoare tuturor membrilor CNA, dar si Ministerului Educatiei, in care spuneau ca asteapta scuze din partea demnitarului roman, scrie pe blog Narcisa Iorga.

Citeste si: TENSIUNI la CNA: LAURA GEORGESCU, ACUZATA de ABUZ

“Dupa aceasta intalnire cu copiii, au inceput schimburile de mailuri intre parintii socati de atitudinea dvs vis-a-vis de copii. Va expun mai jos cateva vorbe de duh ale dvs din aceasta intalnire cu niste COPII de 9 ani:

– <vorbeste, ma, cu toata gura!>

– <n-ai creier, ba, baiatule!>

– <lipsa de educatie> (a miscat scaunul pe care statea)

– <de ce nu stii raspunsul, fetito?>

Citeste si: CNA a aprobat grilele de cablu ale Romtelecom. Vezi ce televiziune importanta lipseste

Toata atmosfera a fost una, efectiv, de teroare, fetele vorbind intre ele ca ‘daca era asta mama mea, fugeam de acasa'”, se arata in scrisoarea publicata de Narcisa Iorga, membru CNA, pe blog.

In document, parintii ii solicita presedintei CNA sa renunte a mai face vizite in scoli si sa le ceara scuze public copiilor din scoala respectiva pentru felul in care s-a comportat.

Demersul a ramas fara niciun ecou pentru ca nu era asumat, scrisoarea fiind semnata de “un parinte revoltat”. Recent insa, au aparut si inregistrarile audio, care sunt publicate de Narcisa Iorga pe blog.

“Daca-ncepea un bors d-ala de-i crapa creierii pe pereti?!”, “Numai o secunda! Numai o secundaaa! Ajungem si la sex!”, “Nu, serios! De ce nu-ti gasesti o prietena? Pai si-atunci ce problema ai? Tie ti se pare cam devreme. Zici tu! Sau zice cine? Familia ta, anturaju’, educatia, cutuma in tara?”, “Da’ tu de ce esti supraponderal? Nu vrei sa nu mai mananci in halu’ asta?” sau “D-aia adultii ajung cum ajung in fata voastra. Fiindca in secunda cand au fost in carcasele voastre mici, cineva nu le-a explicat lucrul asta: heei! (batand in banca). Primul ingredient (!) ca ai luat-o razna e cand ai impresia ca esti mai bun, mai tare, mai destept, mai cum vreti voi, mai cult decat toti ailalti. Prima problema ca derapezi!” sunt doar cateva dintre afirmatiile facute de LAURA GEORGESCU in fata copiilor de clasa a treia.

Sursa foto: realitatea.net