LAURA VOICU: ALINA BICA, retinuta pentru ca ar fi luat MITA fabuloasa suma de 17.500 de euro

LAURA VOICU, avocata ALINA BICA, a declarat marti ca fosta sefa a DIICOT este acuzata de savarsirea infractiunii de LUARE de MITA, pentru ca ar fi luat “fabuloasa si exorbitanta suma” de 17.000 de euro.

“ALINA BICA a fost RETINUTA pentru 24 de ore, in baza unui denunt formulat de fostul consilier MIHAILESCU, care si-ar fi amintit dupa foarte multi ani de zile ca ar fi primit ceva. Este vorba de fabuloasa si exorbitanta suma de 17.000 euro, din care doamna ALINA BICA ar fi primit o parte. Am intrebat procurorul de caz daca doamna ALINA BICA este atat de periculoasa si infractiunea pentru care dansa este cercetata in calitate de inculpat si cuantumul mitei ar justifica legal aceasta retinere, pentru ca arestarea preventiva este o stare exceptionala, si ca acest amarat de Cod prevede pana la ARESTAREA PREVENTIVA o serie de alte masuri care pot fi aplicate. Am intrebat daca pentru aceasta suma de 17.000 euro se impune aceasta arestare preventiva”, a afirmat LAURA VOICU, la iesirea din sediul DNA.

CITESTE SI: DNA: ALINA BICA SI SERBAN POP, RETINUTI CA AU LUAT MITA PENTRU A CLASA UN DOSAR AL LUI HORIA SIMU. UPDATE

LAURA VOICU a precizat ca nu poate fi vorba despre o tradare din partea lui IONUT MIHAILESCU, fostul consilier al ALINEI BICA de la DIICOT, ci de “minciuni”, pentru ca acesta este inculpat intr-un dosar si incearca sa-si imbunatateasca situatia.

ALINA BICA a fost RETINUTA marti, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, ea fiind acuzata ca ar fi primit suma de 17.500 euro pentru a clasa un dosar aflat pe rolul DIICOT, in care era implicat omul de afaceri HORIA SIMU.

In acelasi dosar, a fost retinut si fostul sef al ANAF SERBAN POP, acuzat ca a primit suma de 230.000 de euro de la HORIA SIMU.

CITESTE SI:  SALAJ: FOSTUL MANAGER SI DIRECTORUL MEDICAL AL UNUI SPITAL PRIVAT, TRIMISI IN JUDECATA PENTRU INTERNARI FICTIVE

Sursa foto: realitatea