LAURA VOICU, avocata Alinei Bica, va fi cercetata sub CONTROL JUDICIAR

Laura Voicu, avocata fostei sefe a CSM Alina Bica, va fi cercetata sub control judiciar, dupa ce procurorii DNA au retinut-o pentru 24 de ore, informeaza postul B1TV.

Curtea de Apel a respins propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele Laurei Voicu.

Procurorii au acuzat-o pe Laura Voicu pentru savarsirea infractiunilor de favorizare a faptuitorului si instigare la infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati.

CITESTE SI: REFERAT DNA: LAURA VOICU ESTE ACUZATA CA A PERICLITAT DESFASURAREA URMARIRII PENALE INTR-UN DOSAR 

Avocatul Voicu Laura-Catalina, aparator ales al inculpatei Deaconu Georgia Ioana, arestata preventiv in dosarul nr. 189/P/2012 al Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul DNA, cunoscand faptul ca suspectul Learciu Niculae nu detine calitatea de avocat, fiind inscris in asa numitul „Barou constitutional”, l-a desemnat pe acesta sa participe la activitati de urmarire penala ce urmau a se desfasura la sediul DNA in dosarul nr. 189/P/2012, precum si, in repetate randuri, in alte cauze aflate pe rolul DNA.

Din dispozitia inculpatei Voicu Laura-Catalina, Learciu Niculae a exercitat si alte activitati ce tin de profesia de avocat, prezentandu-se la termene de grefa in Serviciul de retinere si arestare preventiva unde a acordat asistenta juridica mai multor clienti ai acesteia.

CITESTE SI: LAURA VOICU, AVOCATA ALINEI BICA, IN ARESTUL POLITIEI CAPITALEI. UPDATE