Laurențiu Duță, aproape de moarte! Solistul 3Sud-Est, operat de urgență la spital

Solistul trupei 3Sud-Est, Laurențiu Duță, s-a aflat aproape de moarte. A ajuns, de urgență, la spital. Laurențiu Duță, unul dintre cei mai în vogă artiști ai finalului anilor 90, a trecut prin clipe cumplite. A fost la un pas de a-și pierde viața într-un mod stupid.

Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud Est, a ajuns la Urgențe după ce a înghițit din greșeală o bucată dintr-o furculiță. S-a întâmplat în Pitești, acolo unde formația a avut un concert, în urmă cu două săptămâni. O furculiță l-a trimis pe masa de operație pe Laurențiu Duță. Artistul a înghițit fără să vrea o bucată dintr-un tacâm de plastic, care a ajuns în esofag și i-a provocat o slabă hemoragie locală, anunță Libertatea.

Din cauza faptului că la spitalul județean din Pitești nu exista personal pentru intervenții endoscopice decât pe timpul zilei, Laurențiu Duță a fost transportat rapid la Spitalul Floreasca din București. Artistul a fost primit tratament de specialitate pe loc, deoarece riscul de a face blocaj respirator, dar și inflamații și infecții, fiind foarte mare. După intervenția medicilor, Duță a urmat un tratament cu antibiotice timp cinci zile, iar recuperarea a fost completă.

„MARE ATENTIE la tacamurile din plastic cu precadere la cele albe. Datorita faptului ca sunt din in ce mai subtiri sunt un real pericol pentru sanatatea noastra. Eu am patit-o in urma cu doua saptamani in seara dinaintea unui concert 3 Sud Est in Pitesti. Am comandat mancare la hotelul unde eram cazat si in timp ce serveam, furculita din plastic s-a rupt si o bucata ascutita din ea s-a infipt in esofag. Am ajuns la spitalul de urgenta din Pitesti dar acolo neavand endoscop, decat in timpul zilei, a trebui sa plec imediat spre Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti unde prin endoscopie mi s-a extras bucatica de plastic din esofag.

M-am recuperat rapid si concertul l-am reprogramat dupa doua zile. Situatia putea fi mai grava daca bucata de plastic ingerata ajungea in stomac astfel putand provoca o perforatie intestinala. Am scris aceste randuri ca un avertisment in speranta ca acest tip de tacamuri albe din plastic foarte subtire sa nu mai fie comercializat pentru ca reprezinta un real pericol pentru fiecare dintre noi. Sanatate, dragii mei!”, a mărturisit artistul pe o rețea de socializare.

Sursa foto: click