Laurențiu Reghecamp l-a refuzat pe Gigi Becali și i-a propus un alt antrenor! Reacția acestuia

Laurențiu Reghecampf a refuzat oferta lui Gigi Becali și spune că viitorul său e în Germania, anunță Digi Sport. Antrenorul a vorbit despre Nicolae Dică, dar a și propus un nume finanțatorului de la FCSB.

“Sunt șanse mari să antrenez în Germania. Inima mea e alături de Steaua, de Gigi Becali, dar eu acum am alte planuri. Nu e vorba doar de bani. În ultima perioadă am hotărât să nu mai apar și să nu-mi mai dau cu părerea pentru că totul a fost interpretat greșit.

Cred că orice experiență în viața de antrenor e benefică. Referitor la Dică, el e un antrenor tânăr, care are calități foarte bune. În ultima perioadă au fost foarte multe accidentări la Steaua, nu e ușor să ai o altă echipă de start în fiecare etapă. Nu e problema mea ce s-a întâmplat la Steaua. Nu-mi permit să comentez ce s-a întâmplat acolo.

Citeste si: FCSB SCHIMBĂ ANTRENORUL! ÎNFRÂNGEREA CU CFR, ULTIMUL MECI PENTRU DICĂ! CINE VINE ÎN LOCUL SĂU. PLUS DOI JUCĂTORI

Dică știe foarte bine ce a făcut la Steaua. Pentru el a fost o experiență foarte bună. A crescut foarte mult și sunt sigur că numele lui a crescut. În momentul de față nu există o altă echipă cu un lot mai valoros decât cel de la Steaua. S-au făcut anumite sacrificii. Nu vreau să se interpreteze și să se spună că Dică n-a făcut ce trebuia. El a avut ghinion, că a avut mulți accidentați”, a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

Printre antrenorii cu care a vorbit Gigi Becali azi a fost și Dan Alexa, despre care spune că e o variantă foarte bună: “Dan Alexa a avut rezultate foarte bune, e un antrenor tânăr, care s-a impus. Ar fi o șansă foarte mare pentru el să ajungă la Steaua. Dan Alexa ar putea gestiona relația cu Gigi Becali”.

Prima reacție a lui Dan Alexa

Dan Alexa, 39 de ani, a fost duminică la București pentru a vorbi cu Gigi Becali despre posibilitatea de o prelua pe FCSB. Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași, a revenit la Timișoara, unde petrecere Sărbătorile, și a vorbit pentru gsp.ro despre negocierile cu Gigi Becali.

“Nu este niciun secret că m-am văzut cu domnul Becali. Am discutat câteva ore despre fotbal, dar și despre viață. I-am spus ce îmi doresc, iar el mi-a transmis ce vrea de la mine. Nimic altceva. Vom vedea după Sărbători ce se va întâmpla. Încă nu am stabilit nimic. O să vedem în câteva zile”, a declarat Dan Alexa pentru gsp.ro.

Dan Alexa este la Dunărea Călărași din august 2o17, formație pe care a promovat-o în Liga 1. De-a lungul carierei a mai antrenat la Poli Timișoara, Rapid, ASA Tg. Mureș și Concordia Chiajna.

Sursa foto: sport