LAURENTIU REGHECAMPF a dezvaluit cand va pleca de la STEAUA

LAURENTIU REGHECAMPF, antrenorul echipei STEAUA BUCURESTI a dezvaluit momentul in care va PARASI gruparea din Ghencea si in ce conditii, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

REGHECAMPF a explicat ca nu va pleca, deocamdata, de la STEAUA in ciuda ofertelor pe care le are. Cu toate acestea tehnicianul a admis ca va veni si momentul DESPARTIRII si a dezvaluit cand si in ce conditii va PARASI echipa ros-albastra:

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF mizeaza pe ELIBERAREA lui MM STOICA pe 23 mai 

“Sa nu credeti ca nu am avut oferte sa plec, de foarte mult timp. Dar eu in momentul cand am spus ca vreau sa raman alaturi de oamenii care m-au ajutat si am facut performanta, nu as face un pas fara sa ma consult cu acesti oameni. Iar in momentul in care acesti oameni trec printr-un moment dificil al vietii, pentru mine conteaza mai putin alte lucruri decat faptul ca sunt un om de onoare, un om de incredere si un om care incearca sa ajute in momentele dificile. In momentul in care ma voi hotari sa fac ceva, voi face in momentul in care voi avea acordul oamenilor care au fost langa mine.

Citeste si: BECALI si REGHECAMPF au stabilit STRATEGIA si LISTA TRANSFERURILOR din vara

Pentru ca sunt oameni care mi-au fost aproape, care mi-au oferit o sansa incredibila in viata mea si voi raspunde cu aceeasi moneda, voi pleca daca Gigi Becali va spune la un moment dat ceva de genul. Iar eu sunt un om foarte parolist”, a spus REGHECAMPF pentru sursa citata.

Sursa foto: prosport.ro