LAURENTIU REGHECAMPF a dezvaluit care este MOTIVUL pentru care a plecat de la STEAUA

LAURENTIU REGHECAMPF, antrenorul echipei saudite AL-HILAL, prezent in studioul televiziunii Sportro, a dezvaluit motivul pentru care a ales sa dea curs ofertei din Golf , dar si ce anume l-a determinat sa plece de la STEAUA BUCURESTI.

REGHECAMPF a recunoscut pentru prima oara MOTIVUL pentru care a ales sa plece de la gruparea din Ghencea cu care mai avea un an de contract. Tehnicianul in varsta de 38 de ani a spus ca a purtat o runda de NEGOCIERI cu finantatorul GIGI BECALI deoarece isi mai dorea sa isi prelungeasca angajamentul cu inca doua sezoane dar in conditii financiare mai bune. In acel moment s-a lovit de refuzul categoric al latifundiarului din Pipera si a ales sa dea curs ofertei celor de la AL-HILAL.

Citeste si: Afla ce a declarat LAURENTIU REGHECAMPF despre TRANSFERUL lui PINTILII la AL-HILAL 

“Am avut o discutie cu GIGI BECALI si cu Argaseala, eram in ultimul an de contract, si eu si staff-ul, doream sa PRELUNGIM pe 2 ani de zile. Au fost discutii, nu ne-am inteles. Am platit acea clauza pana la urma si am decis sa plecam. Din banii pe care i-am primit de la AL-HILAL, mi-am platit clauza de reziliere”, a declarat REGHECAMPF la Sportro.

Citeste si:  LAURENTIU REGHECAMPF, prima reactie legata de numirea lui COSTEL GALCA la STEAUA 

“Am vrut sa raman la STEAUA, voiam un salariu mai mare, dar GIGI nu a fost de acord. Aveam clauza de reziliere de 1 milion de euro, dar am negociat si am plecat pe 6-800.000 de euro, nu mai stiu exact. Am plecat in conditii bune, suntem prieteni”.

Sursa foto: sport.ro