Laurentiu Reghecampf a dezvaluit cine va conduce Steaua in urmatoarea perioada

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei campioane din Liga I, a dezvaluit, intr-o interventie la postul Sport.ro cine va conduce gruparea din Ghencea in urmatoarea perioada, dupa ce managerul general Mihai Stoica a fost si el incarcerat, la fel cum s-a intamplat si cu finantatorul Gigi Becali in urma cu aproape un an.

Tehnicianul ros-albastrilor a recunoscut ca el va fi principalul pilon al puterii formatiei Steaua si a mai spus ca, incepand din aceste zile, va beneficia de atributii sporite in cadrul gruparii din Ghencea. Reghecampf a tinut sa precizeze, inca o data, ca nu vrea sa paraseasca Steaua la greu si ca va ramane la echipa si in sezonul 2014-2015.

“Va dati seama ca nu ar fi un moment bun sa plec de la Steaua. Nu am plecat in vara, cand a fost arestat Gigi Becali, n-am sa plec nici acum, dupa arestarea lui Meme. Am inceput acest proiect impreuna, acum am ramas doar eu, asa ca eu sunt cel responsabil. Suntem in continuare impreuna, chiar daca acum e mai greu sa comunicam. Cu Gigi vorbim aproape in fiecare zi, dar cu Meme deocamdata nu se poate. Eu sper sa rezolvam aceasta problema in curand. Nu va veni nimeni in locul lui Mihai, el nu poate fi inlocuit si nu am nevoie de altcineva”, a spus Reghecampf la Sport.ro.

Citeste si: Laurentiu Reghecampf, noul antrenor al echipei nationale? 

Reghecampf a precizat ca, data fiind situatia delicata a clubului, presedintele Valeriu Argaseala si team-managerul Marius Ianuli se vor implica mai mult in activitatile de la Steaua.

Laurentiu Reghecampf va prelua insa multe dintre atributiile lui Meme Stoica, urmand a fi vocea cea mai autorizata din Ghencea. Alte doua persoane care s-ar putea implica mai mult in viata gruparii campioane ar putea fi varul lui Gigi, Virgil Becali, si Teia Sponte, cel mai bun prieten al latifundiarului incarcerat la Poarta Alba.

Meme Stoica a fost incarcerat marti seara, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in “Dosarul Transferurilor”. El se afla in prezent la Penitenciarul Rahova, din Bucuresti.

Sursa foto: prosport.ro