Laurentiu Reghecampf a explicat rezultatul de egalitate de la Galati

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a explicat rezultatul de egalitatea inregistrat de Steaua Bucuresti in deplasarea de la Galati. Ros-albastrii au reusit sa obtina doar un punct pe malul Dunarii, 1-1 cu Otelul.

“Din nou nu am reusit sa castigam cele trei puncte puse in joc. Am facut foarte multe greseli. La gol, Parvulescu si Tanase ar fi trebuit sa stea mai bine in teren. Este pacat sa conduci cu 1-0 si sa nu reusesti sa castigi”, a declarat Reghecampf la postul de televiziune DigiSport.

“Este  foarte greu sa jucam in asemenea conditii, pe asemenea terenuri si la temperaturi scazute. Daca ma intrebati pe mine, n-am mai fi jucat deloc in acest an”, a mai spus Reghecampf.

Meciul dintre Steaua Bucuresti si Otelul Galati s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, ros-albastrii pierzand alte doua puncte importanta in lupta pentru titlu. Campioana en-titre din Liga I nu a mai castigat de mai bine de o luna in competitia interna, urmatorul meci al militarilor fiind cel de la Londra, in grupele Ligii Campionilor, pe care il vor disputa compania londonezilor de la Chelsea.  

Sursa foto: prosport.ro