LAURENTIU REGHECAMPF a fost dat AFARA de la AL-HILAL

LAURENTIU REGHECAMP a fost concediat din functia de antrenor principal al gruparii saudite AL-HILAL. Decizia a fost luata dupa infrangerea suferita in CUPA PRINTULUI si va fi facuta oficiala in urmatoarele ore, anunta mai multe publicatii din Arabia Saudita.

LAURENTIU REGHECAMPF mai are contract pana in vara lui 2016 cu AL-HILAL, astfel ca va fi intra in posesia clauzei de reziliere, de aproximativ 1 milion de euro. DEMITEREA lui REGHECAMPF survine la doar cateva ore dupa ce presedintele formatiei si cel care l-a adus la echipa pe tehnicianul roman, Abdulrahman bin Musa’ad, si-a prezentat, la randul sau, DEMISIA.

CITESTE SI: ANUNT SURPRIZA: LAURENTIU REGHECAMPF vrea sa revina la STEAUA BUCURESTI

Locul lui LAURENTIU REGHECAMPF la AL-HILAL ar putea fi luat de un alt roman. Jurnalistii sauditi anunta ca pe lista posibililor inlocuitori ai lui Reghe s-ar afla si numele lui COSMIN OLAROIU.

CITESTE SI: LAURENTIU REGHECAMPF l-a batut pe VICTOR PITURCA in CUPA PRINTULUI

AL-HILAL a fost invinsa vineri seara de Al-Ahli, scor 1-2, in finala Cupei Printului. Este cea de-a doua finala pierduta de LAURENTIU REGHECAMPF  ca antrenor al lui AL-HILAL, dupa Liga Campionilor Asiei.

Sursa foto: sport.ro