LAURENTIU REGHECAMPF A LUAT FOC dupa numeroasele CRITICI din ultima perioada

LAURENTIU REGHECAMPF, antrenorul echipei STEAUA BUCURESTI, a rabufnit dupa valul de critici din ultima perioada. REGHECAMPF sustine ca cei care il critica vor putea vorbi doar daca vor fi la randul lor antrenori si se vor confrunta cu probleme similare, informeaza Prosport.

LAURENTIU REGHECAMPF este convins ca atmosfera din lotul Stelei va fi mai buna din luna ianuarie, cand echipa va face noi transferuri.”Atmosfera o sa fie foarte buna din iarna, cand o sa punem la punct problemele actuale. Suntem in grafic si am reusit sa facem foarte multe lucruri. Am avut foarte multe probleme si totusi suntem in fata. Avem inca sansa de a termina pe primul loc, in functie de rezultate. Ei vorbesc, dar cuvintele lor sunt pentru ei, nu pentru mine! Cu ce drept poate sa ma critice pe mine cineva? Cand o sa devina acei specialisti antrenori si o sa vina la echipe de club, vor face ce doresc…. O sa fie foarte multe schmbari la noi si o sa vedeti. O sa fie un program foarte dur in pregatiri, cum e normal. Fara sa muncim, nu poti face performanta! Degeaba lucrezi cu mingea daca nu poti sa alergi. Nu avem niciun motiv sa schimbam ceva.

Pe mine la Steaua ma tin rezultatele, ceea ce am facut pana acum, iar voi uitati foarte repede ce am facut. Nu ma interesesaza nicio oferta, ci doar sa castig campionatul si sa ne calificam in Champions League”, a declarat LAURENTIU REGHECAMPF, citat de ProSport.

Steaua antrenata de LAURENTIU REGHECAMPF a suferit o eliminare rusinoasa din Cupa Romaniei, fiind invinsa dupa penaltiuri de divizionara secunda CS Mioveni. De asemenea, “ros-albastrii” au fost eliminati si din Europa League, dintr-o grupa accesibila, iar in campionat au cazut pe locul trei, in spatele Viitorului si Mediasului.

Sursa foto: prosport