Laurentiu Reghecampf: Avem bani si putere! Nu mai vreau nimic altceva

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a acordat un interviu gsp.ro imediat dupa castigarea Supercupei Romaniei in care a vorbit atat despre succesul formatiei pe care o antreneaza, dar si despre situatia echipei din Ghencea.

Laurentiu Reghecampf (foto, in dreapta in momentul premierii facute de Cosmin Olaroiu) este foarte multumit de lotul pe care il are la dispozitie si de faptul ca acest lucru s-a demonstrat si aseara, cand elevii sai au castigat clar partida din Supercupa Romaniei cu Petrolul Ploiesti, scor 3-0. Reghecampf a primit trofeul fair-play de la un alt fost tehnician al ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu.

Iata cateva dintre cele mai interesante lucruri pe care le-a spus Laurentiu Reghecampf in interviul acordat sursei amintite:

Reghecampf despre meciul de aseara: “Am castigat trofeul, deci a iesit perfect. Cred ca diferenta de scor trebuia sa fie mai mare. Acest lucru ar trebui sa ne dea de gandit, sa nu mai irosim cu usurinta ocaziile pe care ni le creem”

Reghecampf despre Piovaccari, Nikolic si Tanase: “Nikolic este cel mai in forma atacant pe care il avem, este si mai bine pregatit fizic decat Piovaccari. Pe italian il urmaresc la fiecare antrenament si vom vedea ce se va intampla in continuare. Tanase a facut un joc foarte bun, a dat doua pase de gol si a recuperat multe baloane, nu este obligatoriu sa marcheze meci de meci”.

Reghecampf despre situatia financiara s transferuri: “Avem si bani, si putere, dar nu ne mai trebuie jucatori. Sunt multi jucatori cu oferte tentante, dar nu eu hotarasc cine si cand va pleca. Eu mi-as dori sa nu plece nimeni, dar daca acest lucru se va intampla, vom aduce in locul lor altii la fel de buni”.

Sursa foto: gsp.ro