Laurentiu Reghecampf contraataca! Vezi ce i-a transmis stelistul lui Victor Piturca

Laurentiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua si sotul impresarei Ana Maria Prodan, i-a replicat selectionerului Victor Piturca, dupa ce acesta si Mircea Sandu au demarat actiunea in urma careia FRF o va declara pe impresara persona non grata.

Reghecampf i-a transmis selectionerului ca nu este un mincinos si ca nu are niciun drept sa o declare pe Ana Maria Prodan persona non grata. Mai mult, tehnicianul stelist a garantat ca o sa demonstreze toate afirmatiile pe care le-a facut pentru a nu fi catalogat drept un mincinos.

“De ce sa o declare pe Ana persona non-grata?! Antrenorul naţionalei m-a jignit, asa ca sunt curios ce masuri vor lua cei de la FRF. In acest caz, inaintea unui meci important al nationalei, voi da si eu un interviu prin care voi demonstra ca nu am mintit. Daca asa jucam, asa sa fie. Pentru mine nu mai este decat Victor Piturca, daca a spus asa ceva despre mine. Daca eu mint, el se minte singur. Stie foarte bine ce fac jucatorii la echipa nationala. O sa am si eu un interviu inainte de primul meci oficial al nationalei. Nu eu m-am facut de ras, el s-a facut cand a organizat o conferinta de presa in care a facut 250 de greseli gramaticale. Este dreptul lui Victor Piturca sa nu-l placa pe Latovlevici si sa nu-l cheme la nationala, dar nu trebuie sa iesi si sa afirmi asta inaintea unui joc atat de important. ‘Lato’ a fost unul dintre cei mai buni oameni ai nostri la Tbilisi”, a spus Laurentiu Reghecampf la DigiSport.

Sursa foto: gandul.info