Laurențiu Reghecampf dă cărțile pe față! Suma imensă câștigată la FCSB și de ce a plecat

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit sumele de bani pe care le-a câștigat la FCSB, dar și motivul care l-a făcut să plece de la echipă. Reghe susține că au existat sezoane în care a primit de la Becali peste 1,5 milioane de euro, salariu plus bonusuri de performanță.

“Au fost sezoane în care am câștigat peste 1,5 milioane de euro. De ce își doresc toți jucătorii să ajungă acolo? Pentru că, în doi-trei ani la FCSB, își pot asigura viitorul”, a spus Reghecampf pentru Fanatik.

Citește și:  GIGI BECALI DESPRE O POSIBILĂ REVENIRE A LUI COSMIN OLĂROIU LA FCSB

Referitor la plecarea de la echipă spune că n-a dorit să strice prietenia cu Becali, așa că a hotărât să renunțe. “Știi de ce am plecat? Pentru că am vrut să rămânem prieteni. Eu cu Gigi m-am înțeles foarte bine, iar în momentul în care au apărut câteva lucruri forțate acolo, m-am dus la el și i-am spus că țin prea mult la prietenia noastră încât să o las să se strice, așa că vreau să mă lase să plec. Și m-a lăsat, până la urmă. Dar nu vreau să întru în detalii, să nu mi le ceri, sunt doar între mine și el.

Ăsta e motivul pentru care am plecat eu de la FCSB. În condițiile în care câștigam foarte bine, mult peste nivelul campionatului din România, iar dacă mă dădea afară trebuia să îmi dea o grămadă de bani”, a mai explicat tehnicianul. Reghecampf s-a despărțit de FCSB în vara acestui an, el plecând în Emiratele Arabe Unite pentru a antrena Al Wahda.

Sursa foto: sport