LAURENTIU REGHECAMPF, DESFIINTAT de un OFICIAL al FRF: MINTE cum RESPIRA!

LAURENTIU REGHECAMPF, antrenorul echipei STEAUA BUCURESTI, a fost facut praf de un oficial al Federatiei Romane de Fotbal (FRF). Tehnicianul ros-albastrilor a fost desfiintat de consilierul presedintelui RAZVAN BURLEANU, informeaza postul de televiziune Dolce Sport.

ANDREI VOCHIN, consilierul presedintelui FRF, sustine ca LAURENTIU REGHECAMPF face parte din categoria oamenilor care “mint asa cum respira”. “Sunt oameni care se hranesc din adevaruri si sunt oameni care mint asa cum respira. LAURENTIU REGHECAMPF nu face parte din prima categorie”, a spus ANDREI VOCHIN pentru postul de televiziune amintit.

CITESTE SI: STEAUA v CITY 0-5 /REGHECAMPF FACUT PRAF DE UN CONSILIER FRF

Disputa de la distanta dintre LAURENTIU REGHECAMPF si fostul jurnalist ANDREI VOCHIN a plecat de la declaratia antrenorului Stelei, care s-a plans public ca nu a reusit sa ia legatura cu selectionerul CHRISTOPH DAUM.

LAURENTIU REGHECAMPF a dezvaluit ca a apelat la cineva din cadrul Federatiei pentru a primi numarul de telefon al selectionerului, insa respectivul nu l-a ajutat, insa antrenorul STELEI a refuzat sa precizeze numele acestuia.

Sursa foto: sport