Laurentiu Reghecampf: “Eu nu fac lucruri murdare!”

UPDATE: “Nu se pune problema sa-mi dau demisia, am zis doar ca trebuie schimbate lucruri, adusi jucatori care sa inteleaga ce inseamna sa fii profesionist. Prin “jocuri murdare” m-am referit la ce s-a scris in presa, am zis ca eu nu particip la asemenea jocuri. N-am criticat niciodata jucatorii, dar nu e normal sa intri pe teren si nici sa nu-ti para rau cand gresesti! Asa ceva nu se va mai intampla la Steaua. Nu ma deranjeaza ca s-a bucurat Gigi, eu nu ma voi bucura niciodata de o infrangere” a declarat Reghecampf in cadrul conferintei de presa care a urmat meciului circ din Ghencea.

“Jucatorii care au gresit isi vor cauta alte echipe. E pacat pentru ei, pentru ca sunt tineri si nu-si fac meseria asa cum trebuie. I-am atentionat toata saptamana ca n-o sa iert asa ceva! Si totusi s-a intamplat. Au fost greseli personale, goluri primite usor, dar nu banuiesc pe nimeni, am incredere in jucatori. Colaborarea mea cu Gigi nu are de-a face cu ce face el, ca se bucura ca a batut Viitorul. Nici nu cred ca s-a bucurat. Am zis ca din vara voi pleca, dar am spus ca ne trebuie jucatori. Maine ma voi intalni cu Gigi, trebuie sa vorbim. Dupa un asemenea meci trebuie luate masuri, nu se poate trece usor peste asa ceva” a concluzionat antrenorul Stelei.

UPDATE: Laurentiu Reghecampf s-a sucit! Tehnicianul Stelei si-a revizuit declaratiile de acum o ora si a anuntat ca nu mai vrea sa plece de la Steaua!

Laurentiu Reghecampf, antrenorul care a adus titlul la Steaua dupa 7 ani, a anuntat dupa umilinta din partida de campionat cu Viitorul, pierduta de ros-albastri cu 2-5, a anuntat ca vrea sa isi dea demisia din functia de tehnician al militarilor.

“Nu imi arde de glume si de ras pentru ca prestatia anumitor jucatori a fost dezastruoasa. Oamenii care conduc clubul se vor gandi ce vor face in viitor cu anumiti jucatori. Imi pare rau pentru Iancu, alta trebuia sa fie atitudinea lui” a declarat Reghecampf.

“Imi pare rau pentru Gardos sau Doru Bratu. Mai ales ca pe Bratu eu l-am adus la Steaua. Eu probabil că nu voi mai ramane la Steaua din vara pentru ca eu nu fac astfel de lucruri murdare la Steaua. Imi voi gasi unde sa antrenez, nu-mi fac probleme. Cu siguranta din vara va continua altcineva aici. Eu vreau sa raman cu capul sus, mai antrenez doar doua etape aici”, a concluzionat Reghecampf intr-o interventie la Digi Sport Special.

Sursa foto: realitatea.net