LAURENTIU REGHECAMPF, fortat sa plece de la STEAUA ?

LAURENTIU REGHECAMPF, fostul antrenor al Stelei, ar fi fost fortat sa plece din Ghencea in aceasta vara, dupa doua sezoane in care a castigat titlul cu formatia din bulevardul Ghencea.

Cel putin asta reiese din ultima declaratie a lui REGHECAMPF, care dezvaluie ca el si-a dorit sa continue la Steaua pentru inca doi ani. “Eu nu am vrut sa plec de la Steaua. Mi-as fi dorit foarte mult sa continuam, sa calificam echipa in Liga Campionilor si sa castig al treilea titlu. Eu mi-as fi dorit un nou contract pe doi ani “, a declarat REGHECAMPF la Sport.ro.

Citeste si: REGHECAMPF a dezvaluit care sunt fotbalistii din LIGA I pe care vrea sa-i transfere LUCIANO MOGGI

“Au fost foarte multe discutii intre noi, despre sumele eventualelor transferuri, despre jucatorii care ar fi trebuit sa plece. Dar eu pastrez aceste discutii pentru mine. Daca cineva de la Steaua doreste sa vorbeasca despre asta, foarte bine”, a mai spus tehnicianul.

Citeste si: REGHECAMPF a primit un cadou de 500.000 de dolari de la seicii lui AL-HILAL 

LAURENTIU REGHECAMPF a parasit STEAUA in urma cu doar cateva saptamani, el plecand in Arabia Saudita, la Al Hilal. Reghecampf a semnat un contract pe doua sezoane cu gruparea saudita.