Laurentiu Reghecampf: Gruzinii nu trebuie subestimati

Laurentiu Reghecampf a sustinut conferinta de presa oficiala la Tbilisi inaintea meciului dintre Dinamo din Georgia  si Steaua Bucuresti din cadrul turului trei al Ligii Campionilor. Maine seara, ros-albastrii vor evolua de la ora 19.00 in prima mansa a acestei faze a celei mai importante competitii europene intercluburi.  

“In momentul de fata vom intalni o echipa mult mai puternica decat cea pe care am eliminat-o in turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Dinamo au multi jucatori de calitate, care ne pot pune probleme daca nu vom face ceeea ce am discutat cand am pregatit meciul. 

Am analizat foarte atent echipa din Tbilisi, se apara bine, este o echipa puternica si joaca foarte bine pe contraatac. Sansele de calificare sunt, din punctul meu de vedere, egale. Pentru noi un rezultat egal ar fi unul pozitiv pentru ca jucam in deplasare, insa pe noi ne intereseaza sa castigam si Steaua in ultimul an cred ca a aratat  asta meci de meci. Eu vreau sa cred ca daca ne vom impune vom face un pas important spre play-off.

Pentru Steaua este bine cand joaca pe un gazon foarte bun, dar cel mai important lucru este atitudinea pe care baietii o vor arata in teren.” 

Sursa foto: adevarul.ro