Laurentiu Reghecampf i-a dat “una manita” lui Flavius Stoican. Nu de ajutor, ci peste orgoliu

Duelul castigat categoric de Steaua Bucuresti in fata rivalilor de la Dinamo in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei Timisoreana nu a fost doar un nou episod din istoria Unicului Derby al fotbalului autohton, ci si un nou duel care a adus fata in fata doi dintre cei mai tineri tehnicieni din Liga I, Laurentiu Reghecampf si Flavius Stoican.

“Meciul” dintre cei doi antrenori ai marilor rivale a inceput cu cateva zile bune inaintea partidei propriu-zise de pe National Arena din Capitala cu declaratii belicoase de o parte si de cealalta. Diferenta este ca numai cele ale lui Reghecampf au fost sustinute de rezultatul afisat pe tabela la finele “masacrului” de joi seara.

Pintilii si compania s-au apucat de adversari cu o atitudine total schimbata fata de ceea ce s-a intamplat in urma cu trei saptamani in Ghencea, atunci cand stelistii au intrat infatuati pe teren si acest lucru era sa-i coste scump. De aceasta data insa, ros-albastrii si-au anuntat intentiile la scurt timp dupa primul fluier al centralului Hategan, bara lui Stanciu prevestind “macelul” care urma sa aiba loc in “cazanul” de pe National Arena.

Citeste si: Steaua – Dinamo 5-2. Meci de cinci Stele: In dans de Reghe spre finala. VIDEO

Militarii i-au “casapit” metodic pe caini, adica exact ceea ce anunta Laurentiu Reghecampf. Stoican, aflat sub imperiul acelui 1-1 reusit in Ghencea, a trait cu senzatia ca ulciorul merge de mai multe ori la apa, insa vorba zicalei populare si-a demonstrat, inca o data, veridicitatea.

Ce-i drept, tehnicianul dinamovist a vazut alt meci pentru ca la intalnirea cu jurnalistii de la finele confruntarii a declarat ca Steaua a marcat cu sansa si ca nu a mai avut nicio alta ocazie inafara celor din care au reusit sa inscrie in poarta lui Balgradean. Stoican ori a vazut alt meci, ori trebuie sa se apuce de alta meserie.Infrangerea este dureroasa, mai ales una in fata rivalilor traditionali si la o asemenea diferenta, insa in loc sa viseze la cai verzi pe pereti, ar trebui sa fie multumit ca a plecat doar cu cinci boabe in sacosa.

Laurentiu Reghecamp i-a dat “una manita” lui Flavius Stoican, insa nu una de ajutor ci mai degraba una peste orgoliu. O mana de goluri cu care Reghecampf  l-a “plesnit” atat de tare pe omologul sau din “Groapa”, incat urmele ramase se vor vedea si in partida retur din aprilie.

Sursa fota: marca.com