Laurentiu Reghecampf i-a raspuns in termeni duri lui Giovani Becali

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, i-a dat replica lui Giovani Becali dupa ce impresarul a comentat faptul ca tehnicianul a vorbit despre prestatia arbitrului Kovacs in partida dintre campioana si Astra.

Dupa ce impresarul Giovani Becali l-a pus la zid pe Reghecampf pentru declaratiile date la adresa arbitrului Istvan Kovacs, antrenorul Stelei raspunde cu aceeasi moneda, scrie ziare.com. “Imi este scarba, imi vine sa vomit, prea slab baiatul! Ma gandesc ca invidia este foarte mare! Pierd teren baietii, iar cat voi fi eu aici au numai de pierdut”, a scris Reghecampf pe pagina sa de Facebook.

“Eu n-am auzit niciodata in viata mea ca un antrenor sa spuna asa ceva. La noi e ca la nimeni. Cine esti tu, ma, sa spui asta? Poate sa spuna un conducator, un patron, dar nu un antrenor”,  spusese Giovani la Dolce Sport. Impresarul a acuzat totodata lipsa de reactie a forurilor fotbalistice din Romania dupa declaratiile lui Reghecampf. “Ce mai conteaza Deaconu daca un antrenor vorbeste asa? Asa se vede cat de slaba e Federatia, cat de slaba e Liga. E unic in lume! Sa nu reactionezi cand un antrenor spune asa ceva…”, a continuat Becali.

Nu este pentru prima data cand cei doi isi impart cuvinte grele. In trecut, cei doi s-au acuzat de transferuri pe interes.

Sursa foto: ziuanews.ro