LAURENTIU REGHECAMPF il face PRAF pe IONUT NEGOITA de la DINAMO

LAURENTIU REGHECAMPF,  antrenorul echipei STEAUA BUCURESTI, i-a raspuns in TERMENI extrem de DURI lui IONUT NEGOITA, dupa ce principalul actionar de la DINAMO BUCURESTI a declarat ca stie deja rezultatul partidei de luni seara dintre ros-albastri si VIITORUL CONSTANTA.

REGHECAMPF  a postat un MESAJ acid la adresa finantatorului de la DINAMO, in care ii readuce aminte ca STEAUA a UMILIT formatia din Soseaua Stefan cel Mare. 

Citeste si: DINAMO – ASTRA 2-0 (0-0) / CAINII ROSII inving echipa de pe locul doi si o AJUTA pe Steaua 

“Eu cred ca acest om ori nu are nicio treaba cu fotbalul (si isi merita soarta), ori face pe prostul. Cum poti declara asemenea prostii? NEGOITA, trezeste-te, tata, nu te mai mintii singur. STEAUA te-a UMILIT, iar asa nu vei bate Steaua nici peste 100 de ani. Dar daca ma gandesc mai bine, e foarte bine asa, ca sa pot dobori toate recordurile impotriva lui DINAMO”, a scris LAURENTIU REGHECAMPF pe contul oficial de Facebook.

IONUT NEGOITA a declarat ironic, duminica, imediat dupa victoria obtinuta de DINAMO cu Astra, 2-0, ca STEAUA va pierde partida din aceasta seara cu VIITORUL, pentru ca “VIITORUL are o echipa mai puternica.

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF l-a vizitat pe MM STOICA la penitenciar! Vezi ce au discutat cei doi 

“A fost o victorie frumoasa, un cadou frumos de Pasti. Sunt sigur ca toti stelistii au fost fanii nostri azi. Acum, ei au un meci foarte important, pe care nu trebuie sa il piarda. VIITORUL este o echipa mai puternica, probabil va castiga meciul. Per total, sunt multumit de cum ne prezentam pana acum, anul acesta. Suntem pe locul 4, plus ca am reusit contra STELEI doua remize, din care una putea fi victorie, iar cand am pierdut cu 5-2, s-a intamplat pentru ca ne-am hazardat. Asta e, e prea putin important acum. Sunt multumit”, a declarat oficialul dinamovist.

Sursa foto: prosport.ro