LAURENTIU REGHECAMPF l-a vizitat pe MM STOICA la penitenciar! Vezi ce au discutat cei doi

LAURENTIU REGHECAMPF, tehnicianul echipei Steaua, a fost in vizita la MIHAI STOICA, managerul general al gruparii din Ghencea incarcerat la penitenciarul Rahova din Capitala dupa ce a fost CONDAMNAT in DOSARUL TRANFERURILOR.

REGHECAMPF a dezvaluit faptul ca a fost sa-l viziteze pe prietenul sau MM STOICA cu care a discutat si despre fotbal si echipa ros-albastra, dar si despre problemele cu care se confrunta in prezent oficialul echipei campioane.

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF va lucra la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL 

“Azi am fost sa ma intalnesc cu MM, am vorbit o ora cu el. Am vorbit si despre fotbal si despre problemele cu care se confrunta in momentul de fata. Nu stiu cum au trecut minutele, am vazut apoi ca a fost chiar o ora.

Imi doream foarte mult sa-l vad, mai ales ca ne leaga o prietenie foarte puternica.
Am vorbit si cu el despre posibilitatea sa fie eliberat, dar nu e bine pentru el sa mai dezvolt subiectul”, a declarat LAURENTIU REGHECAMPF pentru postul de televiziune DIGI SPORT.

Citeste si: DINAMO – STEAUA: MESAJUL LUI MM STOICA PENTRU FOTBALISTII LUI REGHECAMPF

In aceeasi ordine de idei, REGHECAPF a marturisit si faptul ca discuta aproape zilnic cu GIGI BECALI.

“Cu patronul vorbim la telefon, el poate sa sune, tinem legatura foarte strans. Ii facem bucurii si la sfarsitul sezonului sper sa castigam si sa bucure alaturi de noi”, a mai adaugat tehnicianul formatiei STEAUA.

Sursa foto: gsp.ro