LAURENTIU REGHECAMPF mizeaza pe ELIBERAREA lui MM STOICA pe 23 mai

MIHAI STOICA, managerul general al echipei STEAUA, ar putea fi eliberat din inchisoare in perioada imediat urmatoare, dupa cum sustine LAURENTIU REGHECAMPF, antrenorul formatiei din GHENCEA.

LAURENTIU REGHECAMPF a facut un anunt surprinzator in care sustine ca MIHAI STOICA, managerul echipei STEAUA, are sanse sa vada de pe stadion finala Cupei dintre Steaua si Astra Giurgiu. “Meme are proces pe 23 mai, in ziua meciului din finala Cupei Romaniei. Ce trebuia sa apara in Monitorul Oficial a aparut. Sper sa se analizeze mai bine cazul lui si, daca lucrurile vor fi cum stim noi, Meme va fi cat de curand langa noi”, a spus Reghecampf la DigiSport.

 Citeste si: MM STOICA si-a dat AFARA avocatii: Le-am dat o gramada de bani si tot am ajuns la PUSCARIE 

MIHAI STOICA A fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in DOSARUL TRANSFERURILOR. La putin timp de la incarcerarea in penitenciarul Rahova, STOICA a depus o contestatie in anulare la Curtea de Apel Bucuresti, solicitand casarea sentintei si rejudecarea cazului sau. El sustine ca nu a beneficiat de legea cea mai favorabila atunci cand a fost condamnat, judecatorii combinand vechiul si noul Cod Penal. In acest mod, anumite infractiuni nu au mai atins termenul de prescriere iar oficialul Stelei a ajuns in inchisoare.

 Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF l-a vizitat pe MM STOICA la penitenciar! Vezi ce au discutat cei doi 

Curtea de Apel a admis contestatia lui Mihai Stoica, urmand a se pronunta in data de 23 mai.