Laurentiu Reghecampf: Ne batem pentru titlul 25 doar cu noi

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua Bucuresti, a vorbit la un post de televiziune despre sansele ros-albastrilor la un nou titlu de campioni, despre Jeremy Bokila, despre achizitiile Stelei si despre adversarii din acest sezon.

Laurentiu Reghecampf a declarat ca Steaua Bucuresti este favorita la titlu si in sezonul 2013-2014, ca Jeremy Bokila a fost un fotbalist care l-a impresionat si pe care l-a dorit sub comanda sa, dar le-a si transmis suporterilor echipei din Ghencea un mesaj.

“in privinta titlului cu numarul 25, fanii ar trebui sa stea linistiti. Doar o mare surpriza ar putea sa transmita trofeul de campioana in alta parte. Noi ne batem la titlu doar cu noi. Daca vom juca la fel ca anul trecut, sau mai bine, e greu ca cineva sa se apropie de noi. Stiu foarte bine ce vorbesc si mentin ce v-am spus si in trecut: vom avea 10-12 puncte avans la finele turului. Este foarte greu pentru CFR Cluj sa formeze o echipa intr-o luna de zile cu 14-15 jucatori noi.

Eu stiu foarte bine ca Mircea Rednic doreste sa castige campionatul, la fel si oficialii de la Cluj, dar in acest fel pe el va exista o presiune si acest lucru va conta. Presiunea face ca lucrurile sa ia, de multe ori, o turnura negativa asupra jucatorilor. Ni l-am dorit pe Bokila, a fost un jucator pe care l-am urmarit atent si care ne-a impresionat pe toti. A dat randament, nu s-a accidentat, era exact ce aveam noi nevoie. In acest moment, insa, nu cred ca se mai pune problema transferului lui” a declarat Laurentiu Reghecampf pentru postul de televiziune Digi Sport.

“In functie de ceea ce se va intampla in play-off vedem daca mai luam vreun jucator. Sa vedem si ceea ce se intampla cu Vlad Chiriches, daca el pleaca mai aducem un fundas. Nu stiu ce sa spun acum despre asta. Sa vedem si ce mai este pe piata.Nu putem aduce orice jucator la Steaua. E foarte greu acum sa iei un jucator pentru Steaua.

Nu poti lua orice atacant, unul de mare valoare costa foarte mult si nu putem strica ceea ce a facut patronul cu plafonul financiar. Revenind la Chiri, el nu este suparat sau bulversat pentru ca nu pleaca in aceasta vara. Sunt convins ca daca pana la finalul campaniei nu prinde un transfer, in iarna va prinde un transfer la AC Milan, Real Madrid, Inter Milano sau FC Barcelona. E un fundas de calitate, un aparator de clasa”, a continuat Reghe.

“Ma bucur ca Stanciu si piovaccari s-au adaptat foarte bine. Vreau sa crestem si mai mult si sa ne calificam in primavara Champions League. ma asteptam ca anul acesta sa fim mai puternici decat anul trecut. e ceva normal, avem cam acelasi lot. Piovaccari este recuperat in proportie de 20% si este un profesionist desavarsit. Se pregateste foarte bine si isi doreste foarte mult sa se integreze in echipa. ma intereseaza ca un atacant sa marcheze. Stiu ce calitati are si m-a bucurat atitudinea lui. El a avut o saptamana grea, cu doua antrenamente pe zi. Cred ca va marca zece goluri pana in iarna. vreau pana la finalul sezonului sa marcheze 20 de goluri.

Referitor la Nicusor Stanciu vreau sa va spun ca este un fotbalist mare. E numarul 10 de care echipa nationala a avut nevoie. este foarte tehnic si rapid. Este mereu preocupat sa primeasca mingea. Sper sa continue ceea ce am inceput in aceasta vara. nu vreau sa faca ce a facut Rusescu, vreau sa faca ceea ce a facut aseara” a mai adaugat Laurentiu Reghecampf.

Sursa foto: realitatea.net