Laurentiu Reghecampf, noul antrenor al echipei nationale?

Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF, este hotarat sa il demita pe Victor Piturca din functia de antrenor al echipei nationale.

Pentru a scapa de actualul selectioner, Burleanu este dispus sa-i achite despagubiri financiare lui Victor Piturca, noul presedinte al FRF stabilind deja cine i-ar putea lua locul. “Veti afla joi cine va fi noul selectioner. Reghecampf trebuie sa fie selectioner si va fi”, a spus Burleanu, imediat dupa ce a fost numit in functia de presedinte al Federatiei.

Citeste si: Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF. Primele declaratii ! 

Interesanta este si reactia pe care a avut-o pe o retea de socializare Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, dupa alegerea lui Burleanu in functia de presedinte al FRF. Tehnicianul a precizat ca se bucura enorm si ca acum vom avea un adevarat presedinte.

Laurentiu Reghecampf a comentat la DigiSport posibilitatea de a deveni noul selectioner al nationalei Romaniei, precizand ca ar accepta imediat postul doar daca va putea lucra in paralel si la Steaua.

Victor Piturca ar urma sa incaseze in jur de 1 milion de euro pentru a parasi echipa nationala.
Razvan Burleanu a castigat, miercuri, alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce l-a invins in turul doi pe Vasile Avram.