Laurentiu Reghecampf, ofertat din 1.Bundesliga! Ramane Steaua fara antrenor?

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua Bucuresti, a primit o oferta tentanta din 1.Bundesliga. Astfel, Reghe poate sa isi vada visul implinit, si anume acela de a antrena in prima liga din Germania, informeaza prosport.ro.

O echipa de traditie din 1.Bundesliga i-a facut, vineri, o oferta, iar Laurentiu Reghecampf are la dispozitie 48 de ore pentru a oferi un raspuns. Laurentiu Reghecampf poate renunta la  grupele Ligii Campionilor. Hamburger SV ii ofera 1,5 milioane de euro pe sezon pentru a prelua echipa incepand de saptamana viitoare. “SV Hamburg i-a facut vineri o oferta lui Laurentiu Reghecampf”, a confirmat impresarul Leonid Istrati, conform prosport.ro.

Hamburg SV a avut un start foarte prost in Bundesliga, acumuland un singur punct in primele trei etape, iar antrenorul Thorsten Fink va fi demis. Reghecampf a devenit primul nume pe lista nemtilor datorita rezultatelor pe care le-a avut in cupele europene.

Laurentiu Reghecampf are la Steaua un salariu de 300 de mii de euro pe an, dar va incasa si bonusul de 500 de mii de euro pentru ca a dus echipa din Ghencea in grupele Ligii Campionilor. Contractul lui Reghecampf la Steaua expira in 2015.

Sursa foto: prosport.ro