Laurentiu Reghecampf: Pot sa fiu arogant pentru ca nu am pierdut niciun meci impotriva lor

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei Bucuresti, nu a ramas indiferent la atacul violent lansat de Cornel Dinu, administratorul delegat al celor de la Dinamo Bucuresti, si i-a oferit o replica acestuia.

Tehnicianul echipei campioane a explicat ceea ce a vrut sa spuna atunci cand a declarat ca Steaua nu se bate cu Dinamo si ca gruparea din Soseaua Stefan cel Mare nu se poate compara cu ros-albastrii.

“Eu niciodata nu pot sa-i raspund lui Ionut Negoita, pentru ca el este patronul echipei. Eu pot sa-i raspund lui Stoican. Am vazut insa un interviu in care se spuneau lucruri urate (n.red. interviul lui Cornel Dinu). Ce legatura avea Dinamo cu meciul nostru cu Chiajna? Concordia, daca ne batea, se apropia de Dinamo.

Citeste si: Cornel Dinu l-a atacat violent pe Laurentiu Reghecampf. Afla ce a spus Procurorul 

Eu intotdeauna respect echipele de traditie. Eu n-am vorbit de rau despre Rapid, n-am vorbit urat de Dinamo. Si pot sa fiu arogant, pentru ca n-am pierdut niciun meci impotriva lor. Am spus ca noi nu ne batem cu Dinamo, pentru ca noi pentru locul 1 ne batem cu Astra si Petrolul. Am zis ca acum urmeaza meciul cu Chiajna, pana la Dinamo mai e, cu ce am gresit? Eu am spus ca in lupta pentru titlu, Dinamo nu inseamna nimic. Si gresesc eu ceva? Anul trecut am avut 25 de puncte in fata lui Dinamo, anul asta avem deja 13. Nu putem compara in acest moment Steaua cu Dinamo. Pentru ca ei au zis ca urmeaza o reconstructie, ori Steaua incearca sa aduca cei mai buni jucatori din Romania”, a declarat Laurentiu Reghecampf intr-o interventie telefonica la postul Sportro.

Sursa foto: gsp.ro