LAURENTIU REGHECAMPF, prima reactie legata de numirea lui COSTEL GALCA la STEAUA

LAURENTIU REGHECAMPF, fostul antrenor al STELEI BUCURESTI, a vorbit despre proaspata numire a lui COSTEL GALCA in functia de tehnician al ros-albastrilor, informeaza postul Dolce Sport.

REGHE a salutat optiunea oficialilor gruparii din Ghencea, insa nu a uitat sa arunce si cateva sageti in directia celor care in ultimele zile au incercat sa puna in umbra rezultatele obtinute de el pe banca tehnica a campioanei din Liga I.

“Mi se pare o alegere foarte buna numirea lui COSTEL GALCA in functia de antrenor al STELEI. Toata lumea vorbeste foarte frumos despre ce a realizat la U17. El a jucat multi ani la STEAUA, stie ce inseamna aceasta echipa, nu sunt probleme din punctul asta de vedere. Daca ma va suna pentru sfaturi, i le voi da cu cea mai mare placere. Sunt sigur ca oamenii de acolo il vor ajuta foarte mult. Trebuie sa existe incredere din partea conducerii. Nu ma bag in alegerea unui antrenor sau a jucatorilor.

Citeste si: COSTEL GALCA este noul antrenor al STELEI! Tehnicianul va sta doi ani pe banca ros-albastrilor 

Mi-am terminat treaba la STEAUA si am ridicat foarte mult nivelul rezultatelor. Consider ca el poate sa duca mai departe sirul rezultatelor pozitive. Toti cei care discuta despre mine au trecut pe la STEAUA si nu au facut nimic. Vazusem o declaratie amuzanta a lui Dorinel Munteanu, dar nu ma intereseaza… La STEAUA exista presiunea rezultatelor. Nu e usor stau si ma gandesc la ce inseamna Steaua si imi dau lacrimile pentru ceea ce am facut. Primirea de la Riad a fost incredibila. Dar stiu ce ma asteapta, pentru ca si acolo vine o perioada de pe urma careia nu s-a castigat nimic”, a declarat LAURENTIU REGHECAMPF la DolceSport.

Citeste si: Un DINAMOVIST va antrena portarii din Ghencea

Sursa foto: sport.ro