Laurentiu Reghecampf, propus la nationala Romaniei de seful Scolii de antrenori

Laurentiu Reghecampf, tanarul tehnician al Stelei, este considerat cel mai nimerit inlocuitor al selectionerului Victor Piturca la carma echipei nationale a Romaniei.

Aceasta este opinia lui Mircea Radulescu, seful Scolii de antrenori, care a declarat ca daca Gica Popescu va castiga alegerile de anul viitor de la FRF sa il ia neaparat in calcul pe antrenorul ros-albastrilor.

“Va spun sincer ca de citeva luni bune am inceput sa urmaresc cu atentie activitatea de antrenor a lui Reghecampf. Vreau sa va spun cu mina pe inima ca baiatul asta se aseamana din ce in ce mai mult cu Mircea Lucescu atunci cind avea si el 37 de ani. Eu am stat patru ani in staff-ul actualului antrenor de la Sahtar in momentul cind el antrena echipa nationala. Credeti-ma ca am observat ca Laurentiu are aceleasi preocupari pe care le avea Mircea atunci.

Am vazut ca Reghecampf este un tactician foarte bun, ii place sa faca analiza jocului, discuta foarte mult cu jucatorii. El este extrem de atent la toate detaliile unui joc la fel cum era Mircea la virsta lui de acum. In aceste conditii eu cred ca Gica Popescu ar putea sa se gindeasca la serviciile actualui antrenor al echipei din Ghencea. In cazul in care doreste sa-l schimbe pe Victor Piturca in vara anului viitor, antrenorul Stelei poate sa fie o solutie viabila pentru echipa nationala, chiar daca la anul Reghecampf va avea doar 38 de ani”, a spus Mircea Radulescu pentru fanatik.ro.

Sursa foto: adevarul.ro