LAURENTIU REGHECAMPF s-a umplut de BANI in cele noua luni petrecute la AL-HILAL

Antrenorul roman LAURENTIU REGHECAMPF s-a umplut de bani in cele noua luni petrecute pe banca tehnica a gruparii saudite AL-HILAL, informeaza postul de televiziune DigiSport.

LAURENTIU REGHECAMPF a incasat o suma uriasa, antrenorul roman refuzand sa accepte rezilierea contractului pana cand nu a primit banii pentru intreaga durata a intelegerii parafata in vara anului trecut .

CITESTE SI: LAURENTIU REGHECAMPF a fost dat AFARA de la AL-HILAL 

Conform jurnalistilor de la postul DigiSport, LAURENTIU REGHECAMPF a incasat nu mai putin de 4,4 milioane de euro pentru cele noua luni petrecute in Arabia Saudita la AL-HILAL.

In aceasta suma fabuloasa intra salariile primite de LAURENTIU REGHECAMPF si de staff-ul sau pana acum, plus banii pe care acesta ii mai avea de incasat pana la finalul contractului.

CITESTE SI: ANUNT SURPRIZA: LAURENTIU REGHECAMPF VREA SA REVINA LA STEAUA BUCURESTI

LAURENTIU REGHECAMPF a revenit vineri in Romania, iar duminica seara este asteptat la meciul dintre STEAUA  si RAPID care va avea loc pe stadionul din bulevardul Ghencea cu incepere de la ora 20.30. Partida dintre cele doua grupari bucurestene va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: sport.ro