Laurentiu Reghecampf “sare” la gatul secundului Eugen Neagoe ! Vorbe grele intre cei doi

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a intrat in direct la Sportro si s-a contrat violent cu Eugen Neagoe, secundul nationalei si totodata varul primar al selectionerului Victor Piturca, acesta din urma afirmand ca sapte internationali ai gruparii ros-albastre au fost impiedicati sa se intalneasca la o discutie amicala cu Piturca.

Laurentiu Reghecampf si Eugen Neagoe si-au aruncat vorbe grele in timpul unei emisiuni difuzate in direct la postul de televiziune sportro. Iata o parte dintre “dialogul” dintre cei doi tehnicieni:

Laurentiu Reghecampf: “Neagoe eu nu vorbesc cu tine, nu sunt la nivelul tau! Tu esti catelusul lui Piturca trimis la televizor sa spui tampenii”

Eugen Neagoe: “Bai Reghecampf vezi cum vorbesti bai baiatule. Sunt mai curat decat tine daca o dam in din astea! Am un trecut mai curat decat al tau! Ai bai baiatule grija de nevasta ta si lasa-ma pe mine in pace. Despre ce sa vorbesc eu cu tine, despre masinile cu probleme care le aduceai colegilor cand erai la Steaua. Esti un nesimtit, bai baiatule!!”

Laurentiu Reghecampf: “Neagoe esti un catel care se gudura la picioarele lui Piturca. Tu esti un secund care da telefoane si pune jaloane pe teren. Cu cine sa vorbesc, cu tine? Nu sunt bai baiatule de nivelul tau”

Laurentiu Reghecamp a infirmat si faptul ca sapte internationali ai Stelei au fost impiedicati sa se intalneasca cu Victor Piturca.

“Elevii mei au un program, nu pot face ce vor de capul lor. Ei sunt platiti de Steaua si cu asta basta. Victor Piturca este un mincinos nu eu! El a inceput acest scandal nu eu! El ne-a atacat inaintea meciului foarte important cu Tbilisi! Dar, am sa ies si eu si am sa dau un interviu incendiar inaintea jocurilor importante ale nationalei in care am sa spun ce fac jucatorii la reunirile echipei nationale. Si mai vreau sa spun ca eu nu am sa impiedic niciodata un jucator sa se duca la nationala” a declarat iritat Reghecampf.

Sursa foto: gandul.info