Laurentiu Reghecampf si-a demonstrat, inca o data, atasamentul fata de Steaua Bucuresti

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua Bucuresti, si-a demonstrat, inca o data, atasamentul fata de clubul unde a realizat cele mai mari performante din cariera sa de jucator si de antrenor. Tehnicianul stelist a semnat de curand un contract in valoare de 100 de mii de euro cu firma Auto Tiriac, el urmand sa poarta o sapca cu insemnele unei marci de lux atat in timpul partidelor, cat si in timpul conferintelor de presa.

In urma intelegerii, Reghecampf si-a facut aparitia, miercuri, la sediul Comisiei unde se va discuta despre diferendul pe care antrenorul ros-albastrilor il are cu oficialul dinamovist Constantin Anghelache, cu o limuzina Mercedes S-Classe. Pe tablita de inmatriculare, Laurentiu Reghecampf si-a trecut litere FCS, initialele echipei la care activeaza.

Citeste si: Scandalul Reghecampf – Piturca ajunge la proces

Laurentiu Reghecampf a luat locul lui Cristi Chivu, fostul international roman fiind in ultimii 6 ani imaginea Tiriac Auto.

“Dupa colaborarea cu Chivu, i-am propus si lui Reghecampf sa avem un parteneriat de imagine. A acceptat si suntem onorati. Contractul e valabil pe un an de zile iar domnul Reghecampf va purta cu precadere insemnele Mercedes. Poate sa apara si cu alte marci dar el are o masina Mercedes, am zis sa promoveze aceasta marca. E singurul om din sport cu care colaboram”, a declarat Daniel Antor, director general Tiriac Auto.

Sursa foto: prosport.ro