Laurențiu Reghecampf și Corina și-au asumat oficial relația! Galerie foto și reacția furibundă a Prodancei

Laurențiu Reghecampf și amanta sa, Corina Caciuc, au decis să-și asume public relația pe care o au de câteva luni și astfel au apărut și primele fotografii oficiale cu cei doi iubiți.

Update: Anamaria Prodan susține că orice detalii va mai afla despre Corina Bilcan le va face publice și nu se va opri doar aici. ”Femeia a fost la pește aici (n.red Dubai) pe 800 de dolari. În țară merge pe 200 de euro. Periculoasă tare l-a urmărit pe Reghe și l-a atacat făcând pe sfânta când tu erai în România! Râdea de el că l-a împachetat și i-a luat cașvacavalul. Femeia e profi pe meserie, l-a zăpăcit rău de tot”, este unul dintre mesajele postate de impresară pe Instagram.

Știre inițială

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au avut parte de o ieșire în natură, motiv pentru care au imortalizat momentul în doi. Zvonurile spun că Laurențiu și Corina urmează să devină și părinți în curând. Recent, cuplul a petrecut câteva zile de relaxare la munte.

Corina Caciuc este director al unei companii care derulează afaceri între China și România. A obținut diplomă de licență în management după ce a urmat cursurile unei facultăți din Dubai și s-a transferat ulterior în România. Noua iubită a lui Reghecampf are și un master în domeniul afacerilor, la Cambridge.

Anamaria Prodan a ”luat foc” la vederea pozelor cu Laurențiu și Corina

Anamaria Prodan a anunțat că luni va comunica tuturor decizia familiei cu privire la soțul său, Laurențiu Reghecampf. „Multumesc tuturor pt mesaje. Luni am sa postez declaraţia oficială a familiei mele şi am să anunț decizia noastră cu privire la LAURENTIU REGHECAMPF!”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram. Agentul de fotbaliști a distribuit şi un mesaj cu trimitere directă la soţul ei: „În viaţă, alegerile ieftine te costă mult”.

Sursa foto: Evz, spynews, impact