Laurentiu Reghecampf: Suntem niste sclavi bine platiti si trebuie sa ne facem treaba

Tehnicianul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a vorbit despre problemele aparute in ultimele zile la gruparea din Ghencea, probleme care l-au adus in pragul demisiei pe tanarul antrenor al ros-albastrilor.

Laurentiu Reghecampf a dezvaluit, intr-o emisiune televizata difuzata de postul Digi Sport, ca a discutat cu jucatorii carora le-a marturisit ca se simte precum “un sclav bine platit”.

“Patronul hotaraste, n-am spus niciodata ceva in contradictoriu. Le-am spus jucatorilor ca suntem niste sclavi bine platiti si trebuie sa ne comportam ca atare. La Steaua se vede acest lucru pentru ca exista disciplina”, a povestit  Reghecampf.

“La Steaua exista o ierarhie bine stabilita, fiecare trebuie sa ne respectam si sa colaboram. Discutiile au aparut pentru ca am fost sub presiunea timpului si fiecare trebuia sa-si faca treaba. Eu nu inteleg foarte bine tactica lui MM, eu sunt un om mai direct, imi place sa discut pe fata. Pana la urma, MM a reusit sa aduca jucatorii doriti”, a precizat tehnicianul.

“N-am ce sa vorbesc cu Neagu. El nu poate sa aiba o discutie cu mine. El trebuie sa-si dea seama ca a ajuns la un club mare, unde nu poti sa stai de vorba cand vrei cu antrenorul. El va vorbi cu mine doar daca-l chem eu!”, a conchis Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf a revenit asupra deciziei de a demisiona dupa ce Steaua a reusit sa-i transfere pe Fernando Varela (FC Vaslui) si Pantelis Kapetanos (CFR Cluj), prin intermediul Aneimaria Prodan.

Sursa foto: adevarul.ro