LAURENTIU REGHECAMPF, SUSPENDAT DRASTIC de COMISIA de DISCIPLINA a LPF

Laurentiu Reghecampf a fost suspendat drastic vineri de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Dupa ce a fost eliminat in prelungirile derbiului pierdut cu Dinamo (scor 2-1), in etapa a 8-a a playoff-ului Ligii 1, antrenorul FCSB s-a ales cu o suspendare de doua etape.

Pe langa suspendare, Reghe a fost amandat si cu 4.500 de lei. “In baza art. 65.a, se sanctioneaza dl. Reghecampf Laurentiu (antrenor FCSB) cu suspendare pentru doua jocuri si o penalitate sportiva de 4.500 lei. Conform art. 53.1 din RD, antrenorul Reghecampf Laurentiu se sanctioneaza cu suspendare pentru doua jocuri si i se aplica o penalitate sportiva de 320 lei; In conformitate cu prevederile art. 45.1 din Regulamentul Disciplinar, antrenorul Reghecampf Laurentiu va executa sanctiunea pentru abaterea cea mai grava, respectiv suspendare pentru doua jocuri si o penalitate sportiva de 4.500 lei”, se arata intr-un comunicat al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Astfel, Laurentiu Reghecampf nu va sta pe banca la ultimele doua jocuri ale FCSB din acest sezon, cu Astra (luni, la Giurgiu) si Craiova (sambata viitoare, pe National Arena). In minutul 90+6 al derbiului dintre Dinamo si FCSB, dupa ce “cainii” au marcat golul victoriei, Laurentiu Reghecampf a fost eliminat pentru ca l-ar fi injurat pe arbitrul asistent.

Sursa foto: sport