Laurentiu Reghecampf: Tatarusanu ne-a salvat! Ne-am apropiat de play-off, dar mai sunt 90 de minute de jucat

Laurentiu Reghecampf a declarat cateva lucruri interesante la finalul meciului de la Tbilisi, castigat de Steaua cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de tanarul Gabi Iancu.

Laurentiu Reghecampf a vorbit la Digi Sport despre prestatia Stelei la Tbilisi, dar si despre achizitia lui Cristea si eventuala plecare a lui Vlad Chiriches la Tottenham. 

„Nu suntem calificati, mai sunt 90 de minute de jucat. Eu ii cunosteam pe adversari, stiam ca sunt puternici si rapizi pe contraatac. Tatarusanu joaca din ce in ce mai bine de la meci la meci si astazi ne-a salvat. Gabi Iancu este un fotbalist la care eu tin foarte mult si i-am explicat ceea ce trebuie sa faca si dupa cum ati putut vedea s-a achitat de sarcini.

Despre Adrian Cristea trebuie sa spun ca este un fotbalist pe care ni l-am dorit foarte mult si ii multumesc patronului si Anei Maria pentru ca au realizat acest transfer. Sunt cativa jucatori la final de contract si noi avem nevoie de fotbalisti de valoare care sa-i inlocuiasca. Adi Cristea va trebui sa se puna la punct cu pregatirea, pentru ca ocazii sa joace va avea destule tinand cont de programul incarcat pe care il avem in aceasta vara.

Interesul lui Tottenham pentru Vlad Chiriches este unul real, dar vom vedea despre ce este vorba atunci cand se va realiza o eventuala plecare. Ar fi o mare pierdere pentru noi, dar cred ca el si-a facut datoria fata de echipa noastra si merita sa joace intr-un campionat mai puternic” a spus Reghecampf.

Sursa foto: adevarul.ro