Laurentiu Reghecampf vrea sa aduca la Steaua un jucator de profilul lui Bourceanu

Laurentiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua Bucuresti, pregateste din timp campania de transferuri a formatiei campioane. Astfel, dupa ce si-a asigurat serviciile fundasului stanga Tosca de la viitorul si are in plan aducerea lui Felice Piccolo, fundasul central de la CFR Cluj, antrenorul ros-albastrilor vrea sa completeze lotul cu un fotbalist de profilul fostului capitan, Alexandru Bourceanu.

Potrivit Fanatik, Reghecampf vrea sa lucreze, din nou, cu Paul Anton, inchizatorul de la Pandurii Targu Jiu, pe care l-a mai antrenat si la Gloria Bistrita. Despre sosirea lui Anton in Ghencea s-a vorbit si in toamna, insa sursa citata aminteste ca transferul “pandurului” la Steaua s-a amanat din cauza sosirii lui Sanmartean, in ciuda faptului ca acestia nu au acelasi profil. 

Citeste si: STEAUA vrea sa achizitioneze un jucator titular de la CFR Cluj 

Steaua poate miza in linia mediana, langa Mihai Pintilii, pe serviciile lui Filip, Prepelita sau Neagu, insa Anton pare a se apropia cel mai mult de calitatile pe care le avea actualul fotbalist al turcilor de la Trabzonspor.

Sursa foto: prosport.ro