LAURENTIU ROSU este noul antrenor secund al STELEI

LAURENTIU ROSU si-a incheiat la finele sezonului 2013-2014 contractul cu Petrolul Ploiesti acolo unde a activat ca antrenor secund al tehnicienilor Cosmin Contra si Razvan Lucescu. In ciuda faptului ca oficialii gruparii din Ploiesti i-au propus continuarea colaborarii, LAURENTIU ROSU a decis sa revina la formatia la care s-a consacrat ca jucator, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

Conform sursei citate, LAURENTIU ROSU este noul antrenor secund al STELEI BUCURESTI dupa ce a hotarat sa dea curs ofertei primite din partea lui COSTEL GALCA, proaspatul antrenor principal al ros-albastrilor. 

Citeste si: COSTEL GALCA este noul antrenor al STELEI! Tehnicianul va sta doi ani pe banca ros-albastrilor 

“ROSEATA” se va alatura, in scurt timp, staff-ului tehnic al echipei campioane din Liga I, din care mai fac parte Stefan Preda (antrenor cu portarii), Dumitru Uzunea (antrenor secund), Ciprian Pruna (preparator fizic), Julian Jimenez Serrano (preparator fizic), Horia Codorean (preparator fizic), Radu Paligora (medic) si Gabriel Dumitru (analist).

Citeste si: Un DINAMOVIST va antrena portarii din Ghencea

LAURENTIU ROSU, in varsta de 38 de ani, a evoluat pentru STEAUA BUCURESTI in perioada 1993-2000 si a castigat 5 titluri, 3 Cupa si 3 Supercupe cu formatia ros-albastra.

Sursa foto: sport.ro