LAURETTE ATINDEHOU si-a TRAS o CASA de peste 100 de MII de EURO

LAURETTE si-a luat VILA la BRAGADIRU! Din primavara acestui an se tot framanta sa-si ia casa, dupa ce a locuit in chirie mai bine de zece ani. Iata ca acum i s-a indeplinit visul, iar Laurette Atindehou are o vila pe numele ei, in care locuieste cu fetita sa, informeaza, in exclusivitate, jurnalistii de la Click!.

In 2014, dupa ce plecat din casa fostului iubit, Mihai Stefan, Laurette Atindehou (34 de ani) a locuit cu chirie intr-un apartament din zona Pipera. Pentru ca platea destul de mult, 500 de euro lunar, mulatra s-a gandit ca i-ar prinde mult mai bine ca banii sa se duca in ratele propriei case, asa ca s-a interesat cum poate obtine un imprumut la banca. Mai intai si-a vandut masina cu 10.000 de euro, ca sa completeze suma data ca avans, iar acum, dupa lungi cautari si asteptarea aprobarii creditului, mulatra a aflat vestea cea mare: i s-a aprobat imprumutul, iar joia trecuta a semnat actele pentru casa mult visata. Este vorba despre o vila in valoare de 110.000 de euro, in Bragadiru, dotata cu 3 dormitoare, doua bai, living, bucatarie, mansarda, balcon, gradina.

”Am marcat doua obiective importante in viata mea: am castigat custodia Serenei si mi-am luat casa. Sunt foarte fericita. Creditul este pe 25 de ani, platesc rata de 1.200 de lei (n.r. a avut avans consistent). Urmeaza sa ma mut, casa e finisata, are centrala, insa trebuie sa o mobilez. Sper ca pana de Sarbatori sa reusesc sa fac aceasta mutare. Voi sta impruena cu fetita si cu fratele meu”, a declarat, pentru Click!, Laurette Atindehou.

Acum, indiferent de viitorul relatiei cu sotul ei, Ciprian Nistor, inchis in Penitenciarul Gherla, mulatra poate sta linistita ca are asigurat un loc al ei. Laurette si Ciprian s-au casatorie 21 februarie 2017, in Penitenciarul Jilava, acolo unde afaceristul si ispasea pedeapsa pentru evaziune fiscala. Luna trecuta, a fost mutat in Penitenciarul Gherla.

Sursa foto si text: click!