Laurette, chinuita de o masea proaspat plombata!

Modelul de culoare a trecut in noul an cu o cumplita durere de masea. Pe 4 ianuarie, dupa o saptamana de chin, aceasta si-a sunat dentistul si i-a cerut ajutorul.

In disperare, si-a abandonat masina in mijlocul strazii si a alergat intr-un suflet catre cabinet.Citeste si: Laurette si-a aratat noile silicoane intr-o sedinta foto costumata in craciunita sexyLaurette nus-a putut bucura din plin de sarbatorile de iarna.

Imediat dupa Craciun, mulatra s-a trezit cu o durere cumplita de masea care se agrava pe zi ce trecea. Din nefericire pentru ea, stomatologul ei era in concediu, asa ca s-a hotarat sa rabde pana se va intoarce.

Chinul insa a devenit insuportabil si, dupa o saptamana de tras, Laurette a pus mana pe telefon si i-a cerut ajutorul. Simteam ca nu mai rezist. Culmea, durerea provenea de la o masea proaspat plombata. Se pare insa ca dentistul la care am mers nu a curatat-o cum trebuie si s-a infectat.

O saptamana intreaga am mancat doar pe partea stanga. Am profitat ca stomatoloaga care m-a salvat imi este prietena si am rugat-o sa ma scape de chin.Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: Cancan)