Laurette si Mihai s-au despartit. Mulatra a plans in direct la Un Show Pacatos dupa iubitul ei

Laurette s-a despartit de tatal fetitei sale, Mihai Stefan, dupa o relatie de aproape sase ani, fotomodelul si cantareata de culoare recunoscand ca nu mai exista cale de impacare intre cei doi.

Laurette a recunoscut, in cadrul emisiunii Un Show Pacatos, ca este un subiect dureros, insa ca atat ea, cat si Mihai au incercat sa nu se certe in fata Serenei, fetita cuplului.

“Da, am plecat cu copilul de acasa. De un an nu ne mai intelegeam, am stat de dragul fetitei pana acum, dar ne certam la cutite”, a declarat mulatra Laurette pentru click.ro, apoi a recunoscut ca si-a luat fetita si s-a mutat intr-un apartament inchiriat din zona Pipera.

Laurette s-a despartit de Mihai, barbatul cu care are o fetita, Serena Luce Maria in varsta de doi ani, aceasta fiind ultima despartire care a socat lumea mondena de la noi. Potrivit unor surse apropiate cuplului se pare ca Mihai Stefan vrea sa plece definitiv din Romania si sa stabileasca in Germania, tara unde se afla si in acest moment.

“E un subiect dureros pentru mine si sincer, nu as fi vrut sa vorbesc despre asta. Da, este adevarat, m-am despartit de Mihai. Asta este viata, fiecare merge pe drumul lui. El ne iubeste foarte mult si pe mine si pe Serena, insa noi doi parca suntem doua linii paralele. Poate ar trebui sa ma duc la psiholog, poate problema este la mine” a declarat Laurette la emisiunea Un Show Pacatos.

Sursa foto: ring.ro