Lavinia Parva, cu gandul la Stefan Banica Jr? Barbatul destept e cel care inseala si femeia nu simte!

Lavinia Parva, noua iubita a lui Stefan Banica Jr, afirma in urma cu ceva timp ca barbatii destepti sunt cei care inseala, dar femeile nu isi dau seama de acest lucru. Frumoasa bruneta, criticata astazi voalat de Andreea Marin, declara inainte de divortul lui Stefan Banica Jr ca intr-o relatie, elementele de baza sunt compatibilitatea si apoi intelegerea.

“Fiecare poate gresi, si femeia si barbatul. Eu am spus de fiecare data sa fie compatibilitate si intelegere pe parcurs. N-as putea sa accept ca barbatul de langa mine sa ma insele. N-as suporta sa stiu ca nu mai sunt centrul sufletului lui. Barbatul destept este acela care, daca inseala, femeia nu trebuie sa simta. Asa a fost sa fie si fiecare trebuie sa-si vada de drumul lui”, a spus Lavinia Parva.

Intrebata daca i s-a propus sa pozeze goala, Lavinia a declarat : “Nu-mi place sa vorbim despre mine, importanta e atitudinea unei femei. Mi s-a propus sa renunt la haine, dar nu simt sa fac lucrul asta. Am facut poze mai dezbracata, dar nu vreau sa intru in cealalta zona”.

Foto: Realitatea TV