LAZAR COMANESCU, intalnire cu ambasadorul Argentinei, Perez Paladino

Ministrul afacerilor externe, Lazar Comanescu, l-a primit, marti, pe ambasadorul Republicii Argentina, Claudio Pérez Paladino, in vizita de ramas bun, cu prilejul incheierii misiunii sale in Romania, informeaza un comunicat de presa al MAE.

”Cei doi demnitari au apreciat evolutia pozitiva a relatiilor bilaterale in timpul mandatului ambasadorului argentinian si au exprimat vointa ambelor parti de a 

dezvolta in continuare aceasta relatie si de a intensifica dialogul politico-diplomatic in toate domeniile, inclusiv la nivelul organizatiilor internationale”, se arata in comunicat.

CITESTE SI: Ministrul de externe, LAZAR COMANESCU, intrevedere bilaterala cu omologul georgian Giorgi Kvirikashvili

Potrivit sursei citate, ambasadorul Claudio Pérez Paladino a trecut in revista contactele multiple pe care le-a stabilit la nivelul autoritatilor si al mediului de afaceri din Romania, aratand ca agricultura este un domeniu prioritar al cooperarii bilaterale, in care exista posibilitati vaste de realizare a unor parteneriate reciproc avantajoase.

CITESTE SI: MINISTRUL AFACERILOR EXTERNE: Marcam ZIUA NATIONALA dupa o perioada tumultuoasa si incarcata emotional

”Ministrul roman al afacerilor externe a adresat multumiri ambasadorului argentinian pentru contributia sa la dezvoltarea relatiilor bilaterale si i-a urat succes in indeplinirea viitoarelor sale activitati si misiuni profesionale”, mentioneaza comunicatul.

 Sursa foto: ziuaveche