LAZAROIU: JENANTE aluziile lui PONTA la adresa lui IOHANNIS

VICTOR PONTA este criticat dur dupa declaratiile pe care le-a facut in cadrul CONSILIULUI NATIONAL al PSD, cand si-a lansat CANDIDATURA pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE.

La un moment dat, premierul a spus ca este ortodox si roman, lansand un atac subtil la adresa contracandidatului KLAUS IOHANNIS. Acest fapt l-a determinat pe Sebastian Lazaroiu sa lanseze un comentariu critic.

Citeste si: LUDOVIC ORBAN: Sa le fie rusine PSD-istilor! Au lasat oamenii la greu

”Jenante aluziile repetate pe care le face Ponta la adresa contracandidatului Iohannis. Cele referitoare la etnie si religie. 

Si chiar periculoase, daca ma gandesc bine. Pentru ca ma astept sa fie un crescendo. Azi niste mici aluzii nevinovate, pana in ziua alegerilor adevarate infierari din amvon.

Citeste si: MIHAI RAZVAN UNGUREANU: Membrii Fortei Civice care s-au alaturat PMP NU EXISTA

Romania nu e o tara in care alegerile se castiga dupa criterii de etnie si religie. Sau n a fost pana acum. Ar fi trist sa se intample asta dupa 25 de ani de cand tot zicem ca invatam democratia.

Nu orice trebuie sa justifice victoria in alegeri.

Atfel, faptul ca Ponta e roman si ortodox nu l face mai putin corupt si mincinos. Iar faptul ca Iohannis e luteran si etnic german e infinit mai putin important decat problema de incompatibilitate pe care o are la Primaria Sibiului.”, a scris Sebastian Lazaroiu pe o retea de socializare.