Lazaroiu: PDL a fost luat la misto de Ponta, care avea dreptate ca scaderea cotei unice nu se poate face acum

sebastian-lazaroiu-antena3

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a scris pe pagina sa de socializare ca democrat-liberalii au fost luati la misto de premierul Victor Ponta, explicatia fiind aceia ca PDL incearca sa fie la fel de populist cum era Ponta cand se afla in opozitie.

Lazaroiu a facut referire la unele masuri fiscale propuse de PDL si a subliniat ca scaderea cotei unice nu se poate face acum, dandu-i dreptate premierului Victor Ponta.

“Iar PDL a fost luat la misto azi (luni – n.red.) de Ponta. Si asta pentru ca PDL incearca sa fie la fel de populist cum era Ponta cand era in opozitie. Adica povestea cu scaderea cotei unice, scuze… dar Ponta avea dreptate. Nu se poate face acum. Daca PDL vrea sa faca opozitie reala si sa nu fie tras in capcana de Ponta ar trebui sa spuna adevarul. Dar, ma rog, i-a luat la misto si pentru ca ii invita la discutii pe masuri economice dupa ce guvernul deja a negociat scrisoarea cu FMI”, a scris Sebastian Lazaroiu, pe Facebook.

Blaga a reactionat la postarea lui Lazaroiu intr-o nota oarecum ironica. “Eu pe Alba ca Zapada nu l-am bagat in seama niciodata”, a spus Blaga, la Romania TV. 

Foto: Evenimentul Zilei