Lazio – FCSB: Gigi Becali i-a stricat planurile lui Dică! Primul unsprezece anunțat, din nou, la tv

Gigi Becali nu se poate abține și pace! Latifundiarul i-a stricat, din nou, planurile tactice lui Nicolae Dică. Becali a anunțat echipa de start a lui Dică în returul cu Lazio, din 16-imile Europa League.

Gigi Becali a schimbat un pic strategia și a dezvăluit numele jucătorilor ce vor lua loc pe banca de rezerve a vicecampioanei la Roma. “Avem șase rezerve. Bălașa ne poate ajuta oricând, dar o să fie rezervă. El cu Filip, Ovidiu Popescu… Marko va fi și el rezervă pentru că joacă Morais, Teixeira s-ar putea să fie pe banca în prima repriză, la fel și Florinel Coman”, a declarat, miercuri, Gigi Becali la Pro X.

Citește și: TRANSFER ȘOC LA FCSB! GIGI BECALI A TRANSFERAT UN FOST PORTAR DE LA DINAMO! DECLARAȚII

Știut fiind lotul deplasat de roș-albaștri în Italia, primul unsprezece este lesne de ghicit. Iată cum va arata potrivit spuselor lui Becali:

Andrei Vlad – Benzar, Găman, Planic, Morais – Nedelcu, Cr. Tănase – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere. Rezerve: Stăncioiu, Bălașa, Ov. Popescu, Momcilovic, Filip, Teixeira, Fl. Coman.

Returul din 16-imile de finală ale Europa League, dintre Lazio Roma și FCSB, se va dispută, joi seară cu începere de la ora 20.00, pe Olimpico din Roma. În tur, FCSB s-a impus cu 1-0, grație reușitei lui Gnohere din minutul 29.

Sursă foto: sport